Notions & Cravings – Bæredygtige sneakers

1. Blå/grå sneaker ECCO 2 Larch Vegan Ekn 3. Wool Knit Veja/Rick Owens VEJA 4. NM Sustain Nude NEW MOMENTS 5.Wool Runners All Birds  6. Woman in blue Timberland  7. Sophie Brezze VEJA 8. Hazel Sneakers Matt & Natt

 

Selvom påskevejret indbyder til at skifte vinterstøvler ud med sneakers, kan det være lidt af en udfordring at købe nye sko, når alle de fysiske butikker er lukkede.

Har du mod på at købe dine sneakers online, er her 8 bud på nogle, der på forskellig vis er bæredygtige (eller hvert fald bedre). 

I de her tider giver det ekstra god mening at støtte op om de små virksomheder så vi kan bidrage til deres overlevelse, men de fleste sneakerbrands er mellemstore eller store virksomheder, og derfor er det lidt af en udfordring, hvis de ikke skulle være med her i indlægget. Derfor har jeg udelukkende udvalgt de forskelige snedkers udfra deres udseende og selvfølgelig fordi, de er fra et brand, der arbejder aktivt med bæredygtighed. 

Alle de repræsenterede brands er at finde i Shoppeindekset, hvor du kan læse en kort oversigt over, på hvilken måde de arbejder med bæredygtighed. 

Rigtig god påske…!

 

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT