Disclaimer

Alle brands der figurerer i bloggens indlæg, i annoncerne eller i Shoppeindekset arbejder, i én eller flere henseender, aktivt med bæredygtighed og repræsenterer et etisk funderet værdisæt, som jeg kan stå inde for. 

Jeg opfordrer dig som læser til at foretage din egen research, så du kan være sikker på, at et givent brand også matcher dine standarder indenfor bæredygtighed.

Alle brands er nøje udvalgt efter grundig research, men jeg har selvsagt ikke mulighed for at lave tilbundsgående virksomhedsanalyser af hvert eneste brand, hvorfor en del af baggrunden for udvælgelsen beror på den information virksomheden selv giver - Og som i mange tilfælde, er offentlig tilgængelig.

Dog vil jeg garantere, at du som læser altid kan regne med, at alle de repræsenterede brands i Shoppeindekset er opdaterede og at de, der mod forventning skulle vise sig ikke at være bæredygtige, eller ikke lever op til de oplysninger, de selv har givet, vil blive fjernet.

Læs herunder hvilke kriterier, de udvalgte brands skal leve op til, bliv klogere på bæredygtig mode eller de oftest stillede spørgsmål derom.